Sage DBFact

DBFact is een modulair pakket voor de zelfstandige en KMO waar het commerciëel beheer centraal staat.

WAT

Sage DBFACT is software voor de KMO, ontwikkelt door de KMO. Door samen te werken en te luisteren naar meer dan 3000 bedrijven die werken met DBFACT, is DBFACT uitgegroeid tot een volledig modulair pakket, aanpasbaar aan uw behoeften, ook in uw specifieke sector. Sage DBFACT is exclusief ontwikkelt voor de Belgische markt, en beantwoord aan alle specifieke wetgevingen.
Sage DBFACT is hét pakket voor uitgebreid commercieel beheer (CRM) én boekhouding. Beide peilers zijn zo met elkaar verweven zodat u overal in het programma steeds alle informatie die u nodig heeft, ter beschikking heeft.

VOORDELEN

- Modulair: in DBFACT zijn er modules voor alle processen van uw administratie. U kan beginnen met de kerntaken, om dankzij de extra modules uiteindelijk alles vanuit één pakket te beheren.
- Informatie:

- U kan ten allen tijde overal in het pakket alle info over uw relaties terugvinden.
- U kan makkelijk vanuit uw klantenfiche boekhoudkundige informatie opvragen.
- Meer dan 400 kant-en-klare managementrapporten helpen u de juiste informatie uit uw bedrijf te halen en te analyseren.
- Dankzij het unieke werklijstensysteem kan u zeer makkelijk selecties maken (op artikelen én relaties) en deze gegevens in één keer wijzigen.

- Import/Export: dankzij krachtige tools is het mogelijk om gegevens in- en uit het programma te halen.

WIE
Door de moduleerbaarheid en een eerlijke prijs, is DBFACT het ideale pakket voor zowel de startende zelfstandige, als de KMO.

AANPAK
U heeft interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor een demo bij u op kantoor. Samen overlopen we uw bedrijfsprocessen en bekijken we hoe u administratie nu loopt. Aansluitend krijgt u een uitgebreide demo. Zo kan u zelf zien wat DBFACT voor uw organisatie kan verbeteren.