Herstellingen

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, daar maakt D-Ware het verschil met een andere winkel. Onze technische dienst bouwt en herstelt pc’s, ook laptops en smartphones worden in eigen huis hersteld.

Een herstelling kan gaan van het opkuisen van de software, over het installeren van een antivirus tot het vervangen van een smartphone-, tablet- of laptopscherm. In regel kunnen we alles herstellen. Samen met de klant wordt bekeken of de gevolgen en/of de kostprijs daarbij binnen de perken blijven.

Hoe lang duurt het voor ik mijn computer kan ophalen?

Bij een gewone herstelling bedraagt deze periode, in kalme periodes 1-3 dagen en in drukke periodes kan dit oplopen tot 7 dagen. Let op, we tellen enkel de werkdagen.

Zodra we begonnen zijn aan een computer, beslist de computer wanneer hij klaar is, niet wij. We testen bij elke herstelling de hardware (HDD en Ram, algemene werking) en gaan vervolgens aan de slag. Soms moeten we wachten op een wisselstuk, soms duurt het kopiëren van de data een week.

Van onze kant uit, trachten we dan zo snel mogelijk u op de hoogte te brengen van de stand van zaken. We verwittigen bovendien altijd, als de computer klaar is. We vragen daarvoor ook een GSM als contactmiddel.

Tot slot, het zal u al duidelijk zijn: we doen onze uiterste, professionele, best om uw computer zo goed mogelijk terug te leveren.

Wat binnenbrengen bij een herstelling.

Voor desktops: breng enkel de PC of zoals men wel vaker zegt: ‘den bak’
Voor laptops: de laptop en de voedingskabel
Voor tablets: de tablet en de voedingskabel
Voor Apple: het toestel en de voedingskabel

Voorzie ook uw accountnamen en paswoorden (e-mail, Microsoft account, Antivirus account, ...)