Smartdoc

SMARTdoc is een compleet, gebruiksvriendelijk en betaalbaar digitaal document archiveringsysteem dat u zal toelaten sneller en efficiƫnter documenten op te zoeken en waardoor u veel plaats zal besparen.

SMARTdoc is een compleet, gebruiksvriendelijk en betaalbaar digitaal document archiveringsysteem dat u zal toelaten sneller en efficiënter documenten op te zoeken en waardoor u veel plaats zal besparen.

SMARTdoc is een zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken oplossing, ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid als centraal uitgangspunt. Vele andere archiveringssystemen vragen gebruikers om verscheidene opeenvolgende handelingen uit te voeren om succesvol documenten te kunnen archiveren. In SMARTdoc is een eenvoudige ‘drag-and-drop’ voldoende.

De zoekmodule laat de gebruiker toe om snel documenten op te vragen en te openen. Er kan gezocht worden op één of meerdere keywords, op een (stuk) van een bestandsnaam, op de inhoud van het document, op de archiefdatum, …
- Drag-and-drop archivering: het archiveren duurt slechts enkele seconden
- Batch archivering: archiveer meerdere documenten in één keer
- Document preview: een preview is voorzien voor ondersteunde formaten bij het toevoegen of zoeken van documenten
- Voeg indexen toe - manueel of automatisch gebaseerd op templates
- Simple & Advanced search: gebaseerd op sleutelwoorden, archiefdatum, document type, bestandsnaam, …
- Voer taken uit vanuit het archief – mail of druk documenten rechtstreeks af vanuit SMARTdoc.
- Exporteer documenten naar verschillende locaties – exporteer naar desktop, mijn documenten, specifieke locatie,…

SMARTdoc heeft ook een koppeling met DBFACT, zodat alle documenten die u in uw DBFACT aanmaakt automatisch gearchiveerd worden.